اگر به همین غذاهایی که هر روز از آشپـزخانه ما وارد سفره هایمان می شود دقت کنیم ملاحظه خواهیم کرد که همه آنها محیط بدن را از حالت اسیدی خارج کرده و به حالت قلیایی (یا بازی) در می آورند. اما انسان در لحظه هیچ درد و هیچ ناراحتی را حس نمی کند، بلکه این نوع محیط در دراز مدت باعث پیدایش صدها نوع بیماری سخت می شود. بسیاری از گیاهان و اصولاً رژیم گیاهخواری و همچنین نوشیدنی های بسیاری و بسیاری از مخمرها مثل ماء الشعیر، مخمر جو (لووردویبر) سرکه و کامبوجا می توانند محیط اسیدی رابرای بدن تامین کنند.

نا گفته نماند بیشتر غذاهایی که امروز مصرف می کنیم و همچنین بسیاری از مواد شیمیایی که طی دو قرن اخیر وارد جیره غذایی انسان شده است (مثل مواد مصنوعی و ترکیبی، سس ها، طعم و رنگ های خوراکی)یا خود اکسیدکننده اند یا در بدن تبدیل به اکسید کننده می شوند، این اکسیدها می توانند صدها بیماری لاعلاج دیگر را موجب شوند. بنابراین هر ماده طبیعی یا گیاهی مثل کامبوجا که بتواند این اکسیدکننده ها را از میان بردارد کمک بزرگی به دفاع بدن در مقابل ابتلا به انواع بیماری ها خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *