تهیه کامبوچای طبیعی در منزل برای کسانی که به تولید این نوشیدنی در منزل خود علاقه دارند چندان پیچیده نیست. البته به شرطی که تمام مواد و وسایل مورد نیاز آن را داشته باشید. پیشنهاد مانا به شما این است که با تهیه کیت تولید کامبوچا از این فروشگاه به راحتی می توانید تولید کامبوچا را با خیال آسوده به همراه تمام مواد و وسایل مورد نیاز و همچنین راهنمای قدم به قدم به همراه پشتیبانی انجام دهید و از فرآورده تولیدی خود لذت ببرید.

ابتدا مقدار ۴ لیتر آب (ترجیحاً آب تصفیه شده) را در کتری بجوشانید.

کمی از آن آب جوشیده را بردارید و در یک کتری با اندازه مناسب بریزید.

مقدار  25 الی ۳۰ گرم چای سیاه یا چای سبز (ترجیحاَ بدون اسانس)را در آن بریزید تا به آرامی و بطور کامل دم بکشد.

یک ظرف شیشه ای دهان گشاد (شبیه ظرف ترشی) که کاملا تمیز باشد تهیه کنید.

بانکه شیشه ای

آب جوشیده ای را که ولرم شده و همچنین چای دم کرده را درون ظرف شیشه ای بریزید.

مقدار ۲۰۰ الی ۲۲۰ گرم شکر را درون ظرف شیشه ای ریخته و با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مقدار دو فنجان نوشیدنی کامبوچا و یا سرکه سیب را به محلول اضافه کنید و مجددا آن را هم بزنید.

اضافه نمودن استارتر

یک قطعه قارچ کامبوچا را که از قبل تهیه کرده اید درون ظرف شیشه ای قرار دهید.(روی براق قارج باید به سمت بالا باشد)

قارچ کامبوچا یا اسکوبی

یک پارچ نخی یا کتانی کاملا تمیز را روی شیشه قرار دهید و با یک نخ یا یک کش آن را مهار کنید.جنس پارچه باید طوری باشد که از ورود هوا به داخل شیشه جلوگیری نکند.

استفاده از پارچه با منافذ متوسط

ظرف شیشه ای را در یک مکان نیمه تاریک (ترجیحاَ کابینت پایین آشپزخانه)که دمایی طبیعی بین ۲۱ تا ۲۸ درجه سانتیگراد دارد قرار دهید.

بعد از ۱۰ تا ۱۲ روز در صورتیکه ضخامت قارچ جدید ایجاد شده روی سطح مایع، بیشتر از ۳ میلیمتر بود نوشیدنی کامبوچا آماده بهره برداری است.

بدون دخالت هیچ گونه وسیله فلزی قارچ را خارج کرده و با کمی مایع کامبوچا در یک ظرف کوچک درون یخچال نگهداری نمایید.

مایع درون شیشه را بوسیله یک صافی پلاستیکی یا یک پارچه تمیز توری صاف نموده و درون چند عدد بطری تمیز بریزید.

نوشیدنی کامبوچای شما آماده خوردن است.اگر می خواهید که طعمی گواراتر داشته باشد می توانید آن را درون یخچال نگهداری نمایید.